Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop een 1 kg 2017 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt via onze online winkel voor de beste prijs op het web! Deze munt staat in het teken van het 11de sterrenbeeld in de Chinese 12-jarige lunar cyclus en is een speciaal cadeau als erfstuk of voor iemand die in dit jaar of in een voorgaand 'jaar van de hond' is geboren.

De afbeelding op de achterkant toont een rustende maar alerte Duitse Herder moeder en pup in een grasveld met de pioenroos, een Chinees symbool voor geluk en voorspoed. De achterkant is gemarkeerd met het traditionele 'P' teken van de Perth mint, samen met het Chinese teken voor 'hond' en de titel 'Year of the Dog'.

Hare Majesteit, Queen Elizabeth II, staat in profiel op de voorkant van de munt, zoals is afgebeeld door Ian Rank-Broadley. Op de voorkant staan ook inscripties met de nominale waarde van de munt, het gewicht en de puurheid van het zilver en het jaar van uitgave van de munt, 2018.

De geweldige 1 kg 2018 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt is niet alleen een must-have vanwege zijn schoonheid en simplistische ontwerp, maar ook vanwege de rijke geschiedenis van de lunar serie en de symbolische waarde van elk dier in de sterrenbeelden. Er is geen betere manier om variatie aan te brengen in je edelmetalen dan met het loyale, trouwe en standvastige karakter van de hond.

Specificaties
4808
AU
43
21
9999
Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 30 Dollars 1 kg 999 Silver 2018"
Twee honden die aandachtsgericht liggen.
100.5
13.5
AUD 30
184
Ian Rank Broadley (voorkant)
32.15

SKU

4808

Land

AU

Fabrikant

43

Conditie

21

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 30 Dollars 1 kg 999 Silver 2018"

Achterzijde

Twee honden die aandachtsgericht liggen.

Diameter (mm)

100.5

Gemiddelde Dikte (mm)

13.5

Wettig Betaalmiddel

AUD 30

Jaar

184

Ontwerper

Ian Rank Broadley (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

32.15
Beoordelingen