Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

These silver bullion bars were made by Johnson Matthey.

Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

Deze Baren van Johnson Matthey zijn gemaakt van 999 Fijn Zilver en wegen 1 kilogram. Deze baren zijn geproduceerd met hoge standaarden zoals je kan verwachten van een leider op de markt van edelmetalen.

Specificaties
3280
Verenigde Staten
Johnson Matthey
Licht Gebruik
999
Johnson Matthey SLC 999 1 kilo en een uniek serienummer
2014
32.1507

SKU

3280

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

Johnson Matthey

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Johnson Matthey SLC 999 1 kilo en een uniek serienummer

Eerste Uitgave

2014

Metaal Gewicht (ozt)

32.1507
Beoordelingen