Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Elke buidel met een nominale waarde van $1 bevat ongeveer 0,715 zilver. De exacte jaartallen zullen willekeurig zijn en variëren per buidel, maar elke munt zal 90% zilver zijn (ofwel voor 1965 of een speciale editie van 90% zilver van latere jaren).

Officiële wettige betaalmiddelen - 90% pure zilveren munten bestaan uit circulatiemunten zoals dubbeltjes, kwartjes, halve dollars etc. die zijn geslagen door de US Mint toen echt zilver nog werd gebruikt in de productie. Particulier geslagen bullion is geen wettig betaalmiddel en dus kunnen de bullion munten niet direct worden uitgegeven als circulatiemunten bij winkels.

Gegarandeerde inhoud - Elke munt bestaat uit 90% puur zilver en 10% andere metalen zoals verharders. Dit is vastgesteld door de U.S. Mint. Elke buidel met $1 nominale waarde bevat 0,715 ounces met puur zilver. Dit kan bestaan uit dubbeltjes, kwartjes, halve dollars, of (maar dit komt zelden voor) dollars.

Geweldige flexibiliteit - Je kan zelf kiezen in welke hoeveelheid, aantallen en afmeting je de aankoop wil maken aangezien je niet meteen hoeft te kiezen voor bijvoorbeeld een 100-ounce zilveren baar. Je kan zelfs gedeeltes kopen en verkopen die zo klein zijn als een dubbeltje, als je dat zou willen.

Makkelijk om op te slaan en te verplaatsen - Met meer flexibiliteit door de opties in gewicht en de mogelijkheid om de buidel zelf te verdelen in kleinere hoeveelheden, zoals het breken van de $100 buidel naar tien $10 buidels, kan je een zelfgekozen hoeveelheid kopen of verkopen.

Jaar en conditie kan variëren. De vermelde dimensies zijn globaal en kunnen variëren.

Het gewicht van het metaal dat in de details wordt weergegeven betreft alleen het zilver.

Specificaties
3105
Verenigde Staten
U.S. Mint
Circulated
900
37.8
9.0
USD 1
0.715

SKU

3105

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

U.S. Mint

Conditie

Circulated

Zuiverheid

900

Diameter (mm)

37.8

Gemiddelde Dikte (mm)

9.0

Wettig Betaalmiddel

USD 1

Metaal Gewicht (ozt)

0.715
Beoordelingen