Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Koop deze 1 oz 1986 Chinese panda gouden Munt voor de beste prijs via onze online winkel. Alle bestellingen van .999 pure gouden munten kunnen in aanmerking komen voor gratis verzending.

Voor het eerst gemaakt en gewaarborgd door de Volksrepubliek China in 1983. Deze officiële Chinese gouden munt is een echt verzamelstuk vanwege zijn jaarlijks wisselende ontwerp op de achterkant. Het kenmerkende ontwerp op de achterkant van deze munt toont een panda die uit een rivier drinkt. De muntkenmerken van Y of S kunnen rechtsonder in de hoek kunnen worden gevonden; dit staat voor de plek waar het gemunt is: Shenyang ofwel Shanghai. Op de voorkant staat de Gebedshal van Goede Oogsten in de Tempel van de Hemel in Beijing, het jaar 1987 en de Chinese karakters voor de Volksrepubliek China.

Een must-have voor alle verzamelaars of investeerders, koop de jouwe vandaag.

Specificaties
4778
China
Shenzhen Guobao Mint
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die water drinkt
32
3.3
CNY 100
1.00

SKU

4778

Land

China

Fabrikant

Shenzhen Guobao Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die water drinkt

Diameter (mm)

32

Gemiddelde Dikte (mm)

3.3

Wettig Betaalmiddel

CNY 100

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen