Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Jaarlijkse uitgave sinds 1988 door de Royal Canadian Mint in gelimiteerde oplage. De Canadian Silver Maple Leaf munt heeft de hoogste nominale waarde van alle zilveren bullion munten met CA$5 en is daarnaast de eerste uitgegeven munt met de nieuwste officiële beeltenis van de Queen. Op de munt staat een gelimiteerd muntmeesterteken voor het Jaar van de Haan.

De voorkant toont de beeltenis van Queen Elizabeth II (jaar van uitgave en 5-dollar nominale waarde staan ook op deze zijde).

Net als bij de rest van de Canadian Silver Maple leaf munten, staat het muntmeesterteken "Fine Silver 1 oz Argent Pur" op het ontwerp van het Jaar van de Haan uit 2005. Het teken staat op de voorkant van het blad en het Muntmeesterteken van de draak staat linksonder op het blad.

Deze exemplaren met geweldige kwaliteit zijn ideaal voor mensen die geboren zijn in het jaar van "de haan" - 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 en 2005. Deze mensen worden gezien als eerlijk, slim, communicatief, ambitieus, capabel en warmhartig.

De serie gaat erg snel en het is dan ook een memorabel cadeau - schaf vandaag nog je Canadian Silver Maple Leaf Jaar van de Haan Privy uit 2005 aan.

Specificaties
3243
Canada
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9999
Queen Elizabeth II
Esdoornblad - Haan Muntmeesterteken
2005
37.9
3.3
CAD 5
Susanna Blunt (voorkant)
1.0

SKU

3243

Land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad - Haan Muntmeesterteken

Eerste Uitgave

2005

Diameter (mm)

37.9

Gemiddelde Dikte (mm)

3.3

Wettig Betaalmiddel

CAD 5

Ontwerper

Susanna Blunt (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.0
Beoordelingen