Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
Op Voorraad
Beschrijving

Jaarlijkse uitgave sinds 1988 door de Royal Canadian Mint in gelimiteerde oplage. De Canadian Silver Maple Leaf munt heeft de hoogste nominale waarde van alle zilveren bullion munten met CA$5 en is daarnaast de eerste uitgegeven munt met de nieuwste officiële beeltenis van de Queen.

Hoewel de Royal Canadian Mint het ontwerp van de zilveren munt regelmatig vernieuwt en verbetert door kleur of muntmeestertekens toe te voegen, zijn alle versies voorzien van het prominent aanwezige esdoornblad - een internationaal erkend symbool van de Canadese identiteit.

Op de voorkant staat een van de drie verschillende beeltenissen van Queen Elizabeth II in verschillende stadia van haar leven (jaar van uitgave en nominale waarde van 5 dollar staan ook op deze zijde).

Net als bij andere Canadian Zilveren Maple leaf munten staat ook op dit ontwerp uit 2009 het muntmeesterteken van de serie: : "Fine Silver 1 oz Argent Pur" op de voorkant van het blad.

Individual coins are protected by a plastic sleeve. In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube.

Specificaties
3315
Royal Canadian Mint
Briljant niet-gecirculeerd/Gebruikt
9999
CA
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
1988
3.2
2009
Susanna Blunt (voorkant)

SKU

3315

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd/Gebruikt

Zuiverheid

9999

Oorsprong

CA

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad

Eerste Uitgave

1988

Gemiddelde Dikte (mm)

3.2

Jaar

2009

Ontwerper

Susanna Blunt (voorkant)
Beoordelingen