Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

The coin is sealed in a tamper-proof transparent film providing additional protection and visibility for your coin. Op de achterkant van elke kaart staat de onderzoeksinformatie, samen met de handtekening van het Hoofd Onderzoeker van RCM. Hierdoor wordt je ervan verzekerd dat je een echt bezit in handen hebt dat je rijkdom zal beschermen.

De Canadian Gold Maple Leaf Munt is een van de meest pure circulatiemunten in de wereld. Het is de officiële gouden munt van Canada en is alleen met goud uit Canadese mijnen geslagen. Sinds het begin in 1979 is het ontwerp van deze serie van de Royal Canadian Mint hetzelfde gebleven. Het enige dat bij sommige speciale edities is veranderd is de kleur, de muntmeestertekens of de extra versieringen. Deze afbeelding van het Canadese esdoornblad is wereldwijd bekend en staat op de achterkant van deze munt van goud bullion. Op de voorkant staat het meest recente officiële portret van Queen Elizabeth II.

Als een extra beveiligingsfunctie heeft de Gold Maple Leaf ook toonaangevende beveiligingsfuncties met lichtbrekende radiale lijnen en een gelaserd muntteken met het jaar van productie erin verwerkt. De Royal Canadian Mint is de grootste goudraffinaderij ter wereld en de gouden maple leaf wordt wereldwijd erkend als een investering met hoge liquiditeit en een hoge vraag.

Een 1 oz Gouden Maple Leaf munt is een tijdloos cadeau, een slimme investering en een teken van Canadese trots.

Certification card may have light wear and scratches

Specificaties
4052
Canada
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9999
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
30.1
2.9
CAD 50
2015
Susanna Blunt (voorkant)
1.00
Ja

SKU

4052

Land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad

Diameter (mm)

30.1

Gemiddelde Dikte (mm)

2.9

Wettig Betaalmiddel

CAD 50

Jaar

2015

Ontwerper

Susanna Blunt (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.00

Certificaat

Ja
Beoordelingen