Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Dit is het eerste exemplaar van de heruitgave van Superman™ als onderdeel van DC Comics™ Nieuwe 52. DC annuleerde de gehele linie superhelden van de strips, om ze vervolgens opnieuw te maken. Maar veel nieuwe verhaallijnen en schurken waren vergelijkbaar met daarvoor. Op de cover van dit stripboek staat Superman™, in de maand "nul", waarop hij ongeveer 5 jaar jonger lijkt dan daarvoor. Hij wordt nog niet vertrouwd door de burgers van Metropolis en draagt een t-shirt met cape, een spijkerbroek en werkschoenen.

Op de voorkant staat de beeltenis van Queen Elizabeth II door Susanna Blunt, samen met de woorden "Elizabeth II DG Regina" en de initialen van de kunstenaar.

Op de achterkant staat een afbeelding van Superman™die net op lijkt te stijgen van de munt. De gekleurde Superman™ overlapt de buitenste rand met zijn figuur, waardoor het lijkt alsof Superman™ boven de straat beneden hem uitstijgt. Superman™ vlucht van de Politie, terwijl talloze kogels hem raken zonder dat dat effect lijkt te hebben. De munt is verder bekrachtigd met gegraveerde geconcentreerde cirkels die diepte en het gevoel van beweging aan het ontwerp toevoegen. Superman™ wordt omringd met de woorden "Canada 2015 20 Dollars".

Deze munt staat in het teken van de iconische kunst die al sinds 1938 wordt gebruikt op de Superman™ strips. Dit maakt de munt een geweldig cadeau voor muntenverzamelaars en Superman™ fans. Met een gelimiteerde wereldwijde productie van slechts 10.000 zullen ze snel uitverkocht raken.

SUPERMAN (TM) en alle karakters en elementen die hierbij horen vallen onder het handelsmerk van en © DC Comics. WB SHIELD: TM & © WBEI. (s15)

DC Comics™ and all related characters and elements are trademarks of and © DC Comics. WB SHIELD: TM & © WBEI. (s15)

This coin comes encapsulated in a premium graphic case.

Specificaties
3735
CA
44
21
9999
De woorden "Elizabeth II D.G. Regina" en de Susanna Blunt Afbeelding van Queen Elizabeth II
Gekleurde Superman™ die beschoten wordt terwijl hij weg rent van de Politie met de woorden "Canada 20 Dollars 2015"
38.0
3.2
38.0 x 38.0 x 3.2
CAD 20
123
Susanna Blunt (voorkant)
1.0
Ja
10000

SKU

3735

Land

CA

Fabrikant

44

Conditie

21

Zuiverheid

9999

Voorzijde

De woorden "Elizabeth II D.G. Regina" en de Susanna Blunt Afbeelding van Queen Elizabeth II

Achterzijde

Gekleurde Superman™ die beschoten wordt terwijl hij weg rent van de Politie met de woorden "Canada 20 Dollars 2015"

Diameter (mm)

38.0

Gemiddelde Dikte (mm)

3.2

Dimensies (mm)

38.0 x 38.0 x 3.2

Wettig Betaalmiddel

CAD 20

Jaar

123

Ontwerper

Susanna Blunt (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.0

Certificaat

Ja

Het Munten

10000
Beoordelingen