Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Bestel je 1 oz 2018 Kangoeroe zilveren munt vandaag nog via onze winkel voor de laagste prijs online! Deze munt is de laatste toevoeging aan de Kangoeroe serie van de Perth mint die in het teken staat van dit verspringende zoogdier die altijd een iconisch symbool zal zijn voor de Australische outback.

Op de achterkant van de munt staat een dynamische afbeelding van een rode kangoeroe die onderweg is, ontworpen door Dr. Start Devlin; de kangoeroe komt los van de grond, middenin zijn sprong in een veld van radiale lijnen zoals een lichtuitbarsting of stralende opkomende zon. Op de achterkant staat ook de titel van de munt, het jaar van uitgave, het gewicht en de puurheid van het zilver.

Op de voorkant staat de rendering van hare majesteit Elizabeth II door Ian Rank-Broadley in adembenemend detail en omringd door een net zo indrukwekkend ontwerp van kleine stralingsgolven. Met dit frame op de voorkant, vind je ook de naam van de koningin, het land van oorsprong en de unieke nominale waarde van de munt.

Er is niets dat Australië beter representeert dan het excentrieke en geliefde dier, de rode kangoeroe. Vier het 'land down under' en breng je investeringen tot leven met deze 1 oz 2018 Kangoeroe zilveren munt.

In multiples of 25 this coin will ship in a tube. In multiples of 250 this coin will ship in a Perth Mint mini-monster box.

Specificaties
4824
Australië
Perth Mint
Briljant niet-gecirculeerd
9999
Een afbeelding van Queen Elizabeth door Ian Rank-Broadley en de woorden "Elizabeth II Australia 1 Dollar"
Rode kangoeroe.
AUD 1
2018
Ian Rank Broadley (voorkant)
1.00

SKU

4824

Land

Australië

Fabrikant

Perth Mint

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Een afbeelding van Queen Elizabeth door Ian Rank-Broadley en de woorden "Elizabeth II Australia 1 Dollar"

Achterzijde

Rode kangoeroe.

Wettig Betaalmiddel

AUD 1

Jaar

2018

Ontwerper

Ian Rank Broadley (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen