Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop je 1 oz 2018 Star Wars Stormtrooper zilveren munt vandaag nog via onze winkel en maak gebruik van de laagste prijs online. Deze zilveren munt staat in het teken van de fenomenale filmserie Star Wars en is de tweede munt van de New Zealand mint die deze epische sci-fi actiefilm omarmt.

Op de achterkant van deze munt staat een bekende afbeelding van een gewapende Storm Trooper die stoïcijns zijn E-11 blaster richt op een onfortuinlijke ziel die buiten beeld staat. Het ontwerp vangt elk detail van deze koelbloedige volgelingen met overweldigend succes en er is geen twijfel over mogelijk dat deze munt net zo populair zal blijken als het originele Star Wars-aanbod van New Zealand Mints, die de altijd beruchte Darth Vader verbeeldde.

Op de voorkant van deze munt staat de indrukwekkend gedetailleerde afbeelding van hare majesteit Elizabeth II door Ian Rank Broadley, met elke haarlok en juweel op haar kroon mooi afgebeeld in het reliëf. Op de voorkant staat ook de naam van de koningin, het woord ‘Niue, ‘ de denominale waarde van de munt en het jaar van uitgave.

Deze munt heeft de status van legaal betaalmiddel op het eiland van Niue, een piepkleine natie met 1600 inwoners, 2400km ten noordoosten van Nieuw Zeeland. Breng variatie aan in je investeringen met de kracht van de Dark Side door je 1 oz 2018 Star Wars Stormtrooper zilveren munt vandaag nog te kopen.

Multiples of 25 ship in a tube, orders of 250 ship in a monster box

Specificaties
4975
NU
32
21
999
Beeltenis van Queen Elizabeth II en de woorden "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"
Een Storm Trooper in gevechtsprofiel.
40.5
2.7
NUD 2
184
Ian Rank-Broadley (Voorkant)
1.00
250000

SKU

4975

Land

NU

Fabrikant

32

Conditie

21

Zuiverheid

999

Voorzijde

Beeltenis van Queen Elizabeth II en de woorden "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"

Achterzijde

Een Storm Trooper in gevechtsprofiel.

Diameter (mm)

40.5

Gemiddelde Dikte (mm)

2.7

Wettig Betaalmiddel

NUD 2

Jaar

184

Ontwerper

Ian Rank-Broadley (Voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.00

Het Munten

250000
Beoordelingen