Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

The Canadian Maple Leaf is one of the most famous and recognizable bullion coins of all time and is a flagship addition to your holdings. With the inclusion of light-refracting radial lines- as a testament to the Royal Canadian Mint's penchant for innovation and design- this stunning coin has a luster like no other. Combined with an immaculate design, which has endured since its initial release, this globally recognized coin has ensured liquidity. Enhanced security features such as the Royal Canadian Mint's patented bullion DNA means that each 1 oz coin contains a unique privy mark with a micro-engraving of the year it was released, which is only visible under magnification.

COIN HIGHLIGHTS

  • Ships individually in a coin capsule; Multiples of 10 will ship in a plastic tube
  • Bestaat uit 1 oz 9999 Zuiver Goud
  • Voorzijde: Bevat de moderne beeltenis van Koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt, samen met het jaar van uitgifte en de nominale waarde, afgebeeld tegen micro-gegraveerde radiale lijnen.
  • Achterzijde: Bevat een vet, levendig blad van de suikeresdoorn; Canada's nationale embleem samen met het metaalgewicht en de zuiverheid tegen micro-gegraveerde radiale lijnen
  • This coin features industry-leading security features, including a micro-engraved maple leaf privy mark with the year of issue inscribed in it

Op de achterzijde staat een krachtig, levendig blad van de suikeresdoorn afgebeeld, het nationale embleem van Canada en de ideale metafoor voor het grote noorden. Het esdoornblad is mooi, veerkrachtig, alomtegenwoordig in het hele land, en kent een grote verscheidenheid aan soorten. De afbeelding toont de ongeëvenaarde kwaliteit van de Royal Canadian Mint, want er is minutieuze aandacht besteed aan details, van de textuur van het blad tot de unieke vorm en de nerven. Het muntveld is versierd met lichtbrekende micro-radiale lijnen en het muntmeesterteken, het metaaltype, het gewicht en de zuiverheid zijn allemaal vermeld.

De 1 oz Canadese Maple Leaf van is één van de zuiverste edelmetalen producten die verkrijgbaar zijn met een 999,9 zuiverheid. De herkenbaarheid van het merk, het ontwerp en de veiligheidsdetails zorgen ervoor dat deze investering een zeer liquide markt zal opleveren als u in staat bent om er afstand van te doen! Koop uw 1 oz 2022 Canadese Maple Leaf gouden munt in onze online winkel en ontvang de laagst beschikbare prijs!

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

De Royal Canadian Mint staat bekend als één van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De Ottawa Branch van de Royal Mint opende zijn deuren in 1908 en werd omgedoopt tot The Royal Canadian Mint in 1931 toen de controle werd overgedragen aan de Canadese regering. De Royal Canadian Mint staat bekend om de productie van gouden en zilveren munten en baren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid ter wereld. Hun hoge normen voor uitmuntendheid en kwaliteit zorgden ervoor dat zij in 1982 de eerste raffinaderij waren die gouden munten met een zuiverheid van 9999 goud produceerden, en in 1999 ook de eerste raffinaderij die een zuiverheid van 99999 goud bereikte.

7986
2022
Briljant niet-gecirculeerd
9999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 50
1.00
30
Beoordelingen