Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

De 1 oz 2022 Amerikaanse Eagle zilveren munt is beschikbaar voor verkoop!

De zilveren Amerikaanse Eagle werd geïntroduceerd op 24 november 1986. Na 35 jaar heeft de iconische zilveren Amerikaanse Eagle munt een vernieuwd ontwerp op de achterzijde ondergaan door de gerenommeerde Emily Damstra.

COIN HIGHLIGHTS

  • Afzonderlijke munten worden verzonden in een plastic flip hoes, veelvouden van 20 worden verzonden in een koker en veelvouden van 500 worden verzonden in een doos.
  • Bestaat uit 1 oz 999 Zuiver Zilver
  • De Amerikaanse Eagle blijft één van de meest iconische en meest gekochte edelmetalen munten en geniet van een zeer liquide markt.
  • Voorzijde: Bevat de Walking Liberty met een opkomende zon en de inscripties "LIBERTY" en "In God We Trust", samen met het jaar van uitgifte.
  • Achterzijde: Bevat de Amerikaanse zeearend met zijn vleugels gespreid en een tak in zijn klauwen. Samen met het land van uitgifte, de nominale waarde, het metaalgewicht en de inscriptie "E PLURIBUS UNUM"
  • This coin marks the 37th issue of the American Silver Eagle with a striking new design for the reverse introduced in 2021

ABOUT THE UNITED STATES MINT

De United States Mint, die in 1792 werd opgericht als het eerste nationale munthuis van de Verenigde Staten, is een bureau van het Ministerie van Financiën dat verantwoordelijk is voor de officiële productie van munten met wettig betaalmiddel. De United States Mint heeft als missie de Amerikanen te dienen als de enige producent en distributeur van circulerende munten. De U.S. Mint produceert ook herdenkingsmunten voor verzamelaars, zilveren en gouden munten voor beleggers (zoals de populaire Eagle en Buffalo series), alsmede Congresmedailles.

7965
2022
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
U.S. Mint
USD 1
1.00
40.6
2.98
Beoordelingen