Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

De 1 oz 2022 Amerikaanse Eagle zilveren munt is beschikbaar voor verkoop!

De zilveren Amerikaanse Eagle werd geïntroduceerd op 24 november 1986. Na 35 jaar heeft de iconische zilveren Amerikaanse Eagle munt een vernieuwd ontwerp op de achterzijde ondergaan door de gerenommeerde Emily Damstra.

COIN HIGHLIGHTS

  • Afzonderlijke munten worden verzonden in een plastic flip hoes, veelvouden van 20 worden verzonden in een koker en veelvouden van 500 worden verzonden in een doos.
  • Bestaat uit 1 oz 999 Zuiver Zilver
  • De Amerikaanse Eagle blijft één van de meest iconische en meest gekochte edelmetalen munten en geniet van een zeer liquide markt.
  • Voorzijde: Bevat de Walking Liberty met een opkomende zon en de inscripties "LIBERTY" en "In God We Trust", samen met het jaar van uitgifte.
  • Achterzijde: Bevat de Amerikaanse zeearend met zijn vleugels gespreid en een tak in zijn klauwen. Samen met het land van uitgifte, de nominale waarde, het metaalgewicht en de inscriptie "E PLURIBUS UNUM"
  • This coin marks the 37th issue of the American Silver Eagle with a striking new design for the reverse introduced in 2021

ABOUT THE UNITED STATES MINT

De United States Mint, die in 1792 werd opgericht als het eerste nationale munthuis van de Verenigde Staten, is een bureau van het Ministerie van Financiën dat verantwoordelijk is voor de officiële productie van munten met wettig betaalmiddel. De United States Mint heeft als missie de Amerikanen te dienen als de enige producent en distributeur van circulerende munten. De U.S. Mint produceert ook herdenkingsmunten voor verzamelaars, zilveren en gouden munten voor beleggers (zoals de populaire Eagle en Buffalo series), alsmede Congresmedailles.

7965
2022
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
U.S. Mint
USD 1
1.00
40.6
2.98

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen