Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Deze gouden bullion baren zijn gemaakt door Johnson Matthey, een raffinaderij die al in het vak zit sinds 1817. Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

These Johnson Matthey Bars are 9999+ Fine Gold and weigh 1 troy ounce. Elke baar heeft een uniek serienummer.

The design of the bar you receive may not come in a certi-card or the design may vary slightly but is guaranteed to be a 1 oz Jonhson Matthey gold bar.

Specificaties
2602
Verenigde Staten
Johnson Matthey
Licht Gebruik
999
1.8
50 x 29.3 x 1.8
1.00

SKU

2602

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

Johnson Matthey

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Gemiddelde Dikte (mm)

1.8

Dimensies (mm)

50 x 29.3 x 1.8

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen