Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

De Royal Canadian Mint staat wereldwijd bekend om zowel de kwaliteit als de zuiverheid van haar goud- en zilverbaren. Bescherm uw spaargeld met één van 's werelds best gewaardeerde goudbaren, bestel vandaag nog!

BAR HIGHLIGHTS

  • Wordt individueel verzonden in een verzegelde fraudebestendige analysekaart
  • Bestaat uit 1 oz 9999 Zuiver Goud
  • Voorzijde: Bevat het logo van de Royal Canadian Mint, het metaalgewicht, de zuiverheid en een uniek serienummer tegen micro-gegraveerde verticale lijnen.
  • Achterzijde: Bevat een herhalend patroon van het logo van de Royal Canadian Mint tegen micro-gegraveerde verticale lijnen.
  • Deze baar heeft toonaangevende beveiligingskenmerken, waaronder micro-gegraveerde esdoornbladeren met erin het jaartal gegraveerd.

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

De Royal Canadian Mint staat bekend als één van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De Ottawa Branch van de Royal Mint opende zijn deuren in 1908 en werd omgedoopt tot The Royal Canadian Mint in 1931 toen de controle werd overgedragen aan de Canadese regering. De Royal Canadian Mint staat bekend om de productie van gouden en zilveren munten en baren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid ter wereld. Hun hoge normen voor uitmuntendheid en kwaliteit zorgden ervoor dat zij in 1982 de eerste raffinaderij waren die gouden munten met een zuiverheid van 9999 goud produceerden, en in 1999 ook de eerste raffinaderij die een zuiverheid van 99999 goud bereikte.

Kwalificeer uw bestelling voor gratis verzending, we verzenden wereldwijd!

4479
Briljant niet-gecirculeerd
9999
Canada
Royal Canadian Mint
2016
RCM logo - 1 oz - 9999 - FINE GOLD OR PUR - Serienummer
Patroon van RCM logo's met verticale lijnen
1.00
1.7
50.5 x 29.7 x 1.7
Ja
Beoordelingen