Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

De 1 oz buffalo zilveren munt is gemodelleerd naar de historische buffel stuiver, waarop Black Diamond stond afgebeeld, een enorme buffel die New York's Central Park sierde als een belangrijke toeristische attractie. Silvertowne heeft hun versie van één van de meest herkenbare munten in de wereld in een 1 oz 999 zuivere denominatie. This historic round is available to you now at an unbeatable price!

ROUND HIGHLIGHTS

  • Wordt verzonden in een plastic hoes
  • Bestaat uit 1 oz van 999 Zuiver Zilver
  • Voorzijde: Bevat een afbeelding van een Indiaanse man samen met het woord "LIBERTY".
  • Achterzijde: Bevat de afbeelding van een buffel, de gravure van de woorden "UNITED STATES OF AMERICA" en "E PLURIBUS UNUM" samen met de metaalsoort, het gewicht en de zuiverheid.

You will be treated to the lowest price, when you purchase your 1 oz Silvertowne Buffalo Silver Round from our online store!

ABOUT THE SILVERTOWNE MINT

De SilverTowne Mint is bekend geworden door het produceren van betaalbare edelmetalen producten van hoge kwaliteit met uitzonderlijke zuiverheid standaarden. SilverTowne is gespecialiseerd in het slaan van munten op maat en biedt een breed scala aan ontwerpen. Oorspronkelijk begonnen als een kleine antiek- en muntwinkel, is SilverTowne uitgegroeid tot één van de grootste private munthuizen in Noord-Amerika.

6407
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
Silvertowne Mint
een Indiaans opperhoofd met de inscriptie "Liberty" erboven te zien.
Een Buffalo met de details, "1 Troy oz 999 Fine Silver"
1.00
39
2.9
39 x 39 x 2.9
Beoordelingen