Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Beschrijving

Specificaties

Buffalo zilveren penningen zijn één van de meest populaire zilveren investeringen die vandaag de dag verkocht worden. Het ontwerp is gebaseerd op de Indian Head stuiver, ook wel de Buffalo stuiver genoemd, die tussen 1913 en 1938 geslagen is.

Buffalo zilveren Penning zijn niet geproduceerd door de US Mint, maar eerder door private munthuizen. Ze hebben geen officiële connectie met de Indian Head stuiver, noch met de Amerikaanse gouden Buffalo munt, maar zijn wel geïnspireerd door hun ontwerp.

Op de voorzijde van de privaat geslagen penning staat een portret van een Indiaan, samen met de woorden "LIBERTY" in de rechterbovenhoek en de initialen SMI rechtsonder. Op de achterzijde staat een afbeelding van een buffel, samen met de vermelding van de zuiverheid en fijnheid "1 Troy oz 999 FINE SILVER" langs de bovenrand boven de buffel. In het midden staat de SMI "Mint Mark SI" beveiligingsfunctie die verwerkt is in de achterzijde van elk nieuw edelmetaal product van SMI. Ondanks dat het niet zichtbaar is met het blote oog, is de beveiligingsfunctie wel te zien met een unieke decodeerlens.

Aangezien het niet officieel geslagen edele munten zijn, maar zilveren penningen, kunnen de zilveren buffels gekocht worden voor een aanzienlijk lagere prijs dan de officieel geslagen munten zoals de Amerikaanse Silver Eagle en de Canadese Silver Maple. Ze worden, uiteraard, ook verkocht voor een lagere prijs, aangezien ze niet wereldberoemd zijn zoals de silver eagles of maples. Maar zilver edelmetaal is zilver edelmetaal. Daarom zullen buffalo zilveren penningen altijd een doeltreffende investering zijn als u prijzen zoekt die dichterbij de zilverwaarde liggen.

Hoogtepunten

  • Ships individually in a plastic sleeve
  • Consisting of 1 oz of 999 Fine Silver
  • The obverse features the depiction of a Native American, the word liberty and Sunshine Mint's initials
  • The reverse features the engraving of a buffalo with the mint's mark and security mechanism in the middle along with metal type, weight and purity

Symbolizing purity and quality of production, Sunshine Minting Inc. is one of the world’s leading companies in the precious metals industry, with a record of setting standards for manufacturing processes. Their integrity and reputation has led to being a primary supplier to the United States Mint, financial institutions, government mints around the world, industry leaders, and many private corporations. Situated in Coeur D’Alene, Idaho, one of the world’s most abundant silver producing regions, as well as a very important centre to the overall history of precious metals craftsmanship. Sunshine Minting Inc. excels by combining art, technology, science, skilled workmanship, and vast experience.

These rounds will be shipped to you individually protected in a clear plastic sleeve. In multiples of 20, they will be shipped in a plastic tube. Decoder sold separately.

3235
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
Sunshine Minting
2014
Indiaans hoofd met het woord "Liberty" en de initialen "SMI"
Een Buffel met de woorden "1 Troy oz 999 fine Fine Silver" and het SMI Muntteken SI
1.0
38.4
3.3
Beoordelingen

Beste prijs garantie

We zullen graag de concurrentie evenaren

Gratis verzending

Bij bestellingen boven 3800.00

Altijd 100% verzekerd

Tracking, handtekening & verzekering
op elke bestelling