Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Buffalo zilveren plakken zijn een van de meest populaire zilveren investeringen die vandaag de dag verkocht worden. Het ontwerp is gebaseerd op de Indian Head stuiver, ook wel de Buffalo stuiver genoemd, die tussen 1913 en 1938 geslagen is.

Buffalo zilveren plakken zijn niet geproduceerd door de US Mint, maar door onze eigen munten uitgeverij. Ze hebben geen officiële connectie met de Indian Head stuiver, noch met de Amerikaanse gouden Buffalo munt, maar zijn wel geïnspireerd door hun ontwerp.

Op de voorkant van de particulier geslagen plak staat een portret van een Indiaan, samen met de woorden "LIBERTY" in de rechterbovenhoek en de initialen SMI rechtsonder. Op de achterkant staat een afbeelding van een buffel, samen met de puurheid- en fijnheidsgraad van "1 Troy oz 999 FINE SILVER" rechtsboven in de hoek boven de buffel. In het midden staat de SMI "Mint Mark SI" beveiligingsfunctie die verwerkt is in de achterkant van elk nieuw bullion product van SMI. Ondanks dat het niet zichtbaar is met het blote oog, is de beveiligingsfunctie wel te zien met een unieke decodeerlens.

Aangezien het niet officieel geslagen bullion munten zijn, maar zilveren plakken, kunnen de zilveren buffels gekocht worden voor een aanzienlijk lagere prijs dan de officieel geslagen munten zoals de American Silver Eagle en de Canadian Silver Maple. Ze worden, uiteraard, ook verkocht voor een lagere prijs, aangezien ze niet wereldberoemd zijn zoals de silver eagles of maples. Maar een zilveren bullion is een zilveren bullion. Daarom zullen buffalo zilveren plakken altijd een doeltreffend investering zijn als je prijzen zoekt die dichterbij de zilverwaarde liggen.

These rounds will be shipped to you individually protected in a clear plastic sleeve. In multiples of 20, they will be shipped in a plastic tube. Decoder sold separately.

Specificaties
3235
US
50
21
999
Indiaans hoofd met het woord "Liberty" en de initialen "SMI"
Een Buffel met de woorden "1 Troy oz 999 fine Fine Silver" and het SMI Muntteken SI
2014
38.4
3.3
1.0

SKU

3235

Land

US

Fabrikant

50

Conditie

21

Zuiverheid

999

Voorzijde

Indiaans hoofd met het woord "Liberty" en de initialen "SMI"

Achterzijde

Een Buffel met de woorden "1 Troy oz 999 fine Fine Silver" and het SMI Muntteken SI

Eerste Uitgave

2014

Diameter (mm)

38.4

Gemiddelde Dikte (mm)

3.3

Metaal Gewicht (ozt)

1.0
Beoordelingen