Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

1 oz Sunshine Mint Silver Rounds are an excellent way to invest in pure silver because their premium above the silver spot price is often less than that of legal tender coins.. These attractive silver rounds produced by Sunshine Minting are an excellent investment opportunity.

ROUND HIGHLIGHTS

  • Wordt individueel verzonden in een beschermende plastic hoes
  • Bestaat uit 1 oz van 999 Zuiver Zilver
  • Achterzijde: Bevat de gravure van een vliegende arend voor een stralende zon, samen met de naam van het munthuis.
  • Voorzijde: Bevat een centrale cirkel die het muntteken en een veiligheidskenmerk is, radiale lijnen die zonneschijn voorstellen samen met de metaalsoort, het gewicht en de zuiverheid.

Op de achterzijde van de penning ziet u een afbeelding van de zon met zonnestralen, alsmede het gewicht en de zuiverheid. Het midden van de cirkel staat symbool voor de Zon. Dit is de SMI "Mint Mark SI" beveiligingsfunctie die zal worden verwerkt in de achterzijde van elk nieuw uitgegeven SMI edelmetaal product. Hoewel dit met het blote oog niet zichtbaar is, wordt het veiligheidskenmerk zichtbaar wanneer het door een unieke decodeerlens wordt bekeken.

Op de achterzijde staat het Sunshine Minting logo met de bedrijfsnaam.

ABOUT SUNSHINE MINTING

Als symbool van zuiverheid en kwaliteit in productie, is Sunshine Minting Inc. één van 's werelds toonaangevende bedrijven in de edelmetaalindustrie, met een record van het zetten van normen voor productieprocessen. Hun integriteit en reputatie heeft geleid tot het zijn van een primaire leverancier aan de United States Mint, financiële instellingen, overheids munthuizen over de hele wereld, industrieleiders, en vele particuliere bedrijven. Gelegen in Coeur D'Alene, Idaho, één van 's werelds meest overvloedige zilver producerende regio's, evenals een zeer belangrijk centrum voor de algemene geschiedenis van vakmanschap in edelmetaal. Sunshine Minting Inc. blinkt uit door het combineren van kunst, technologie, wetenschap, vakmanschap, en een enorme ervaring.

In multiples of 20 these rounds will be shipped in a plastic tube.

2735
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
Sunshine Minting
One Troy Ounce - Fine Silver - 999 - Muntteken SI
Sunshine Minting - Vliegende Amerikaanse Zeearend
1
38.05
3
Beoordelingen