Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
HOVER FOR MORE INFO
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop je 1 oz uitgekozen Elemetal T-206 Baseball Greats serie zilveren baar via onze online winkel voor de laagste prijs op het web. Elke zilveren baar in deze serie brengt een eerbetoon uit aan de iconische baseball spelers van yesteryear door afbeeldingen te gebruiken van de meest populaire kaartserie van baseball.

De baren in deze serie bevatten ontwerpen van de populaire T-206 baseball kaartserie die uitgegeven worden met 16 verschillende Tobacco sigarettenmerken Deze kaarten zijn echte verzamelstukken door hun volledig gekleurde print en extreme zeldzaamheid.

Op de voorkant van elke baar staat een vergelijkbare afbeelding van de sigarettenpakjes waar de baren inzaten, en op de achterkant van elke baar stond een andere, sepia gekleurde afbeelding van de grootste baseball spelers van deze tijd. De rechterkant van elke baar bevat een afbeelding van een van de drie verschillende baseball kaarten in de T-206 serie.

Alle baren zullen genummerd worden en worden uitgegeven onder zeer gelimiteerde oplage, waardoor ze zo op zullen zijn doordat baseball liefhebbers, kaartenverzamelaars en investeerders ze opkopen. Zorg ervoor dat je je 1 oz uitgekozen Elemetal T-206 Baseball Greats serie zilveren baar vandaag nog bestelt zodat jij ook een onderdeel kan worden van het all-star team!

This bar comes in a numbered acrylic case, packaged within a true-to-era sealed cigarette case. You will receive our choice of bar from our current inventory. Due to the packaging of this product we have no way of knowing which bar you will receive.

Specificaties
4887
US
42
21
999
Elemental Baseball Series - 5 Onderwerpen - OPM Metals - .999 Fine Silver - 1 Troy Ounce - Minted in the USA
1.00
Ja
1909

SKU

4887

Land

US

Fabrikant

42

Conditie

21

Zuiverheid

999

Voorzijde

Elemental Baseball Series - 5 Onderwerpen - OPM Metals - .999 Fine Silver - 1 Troy Ounce - Minted in the USA

Metaal Gewicht (ozt)

1.00

Certificaat

Ja

Het Munten

1909
Beoordelingen