Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De Canadian Palladium Maple Leaf Munt is een van de puurste palladium munten ter wereld.

Deze munt heeft al sinds zijn introductie door de Royal Canadian Mint in 2005 hetzelfde ontwerp als de andere Maple Leaf munten van deze productie. De productie van de munt was gestopt in 2007 en opnieuw gestart in 2009. Het welbekende Canadese esdoornblad staat op de achterkant van deze palladium bullion munt. Op de voorkant staat het meest recente officiële portret van Queen Elizabeth II.

Canadian Palladium Maple Leaf munten zijn altijd mooi als cadeau, ze zijn slim als investering en worden gezien als een teken van Canadese trots - koop vandaag nog jouw stukje Canada!

Deze munten kunnen beschadigd, bekrast of zichtbaar gebruikt zijn. Het jaar en de staat waarin het product verkeert hangen af van de beschikbaarheid.

Specificaties
2886
Canada
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9995
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
2005
34
3.85
CAD 50
1.00

SKU

2886

Land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9995

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad

Eerste Uitgave

2005

Diameter (mm)

34

Gemiddelde Dikte (mm)

3.85

Wettig Betaalmiddel

CAD 50

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen