Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Beschrijving

Specificaties

De herkenbare Canadian Silver Maple Leaf is een zilveren bullion munt die jaarlijks wordt uitgegeven door de Canadese overheid. Deze zilveren munten worden sinds 1988 geslagen door de Royal Canadian Mint (RCM).

Met 5 Canadese dollar is de officiƫle nominale waarde van deze 1 oz munt de hoogste onder alle zilveren bullion munten. De graad van fijnheid van deze munten is vastgezet op 9999 puur zilver, ook onder de hoogste fijnheid die standaard op 999 staat.

De iconische munt met esdoornblad is vastgesteld op een gewicht van 1 troy ounce (31.1 g) zilver. De Royal Canadian Mint brengt vaak variaties uit van de standaard munt door lichte veranderingen toe te passen in het ontwerp zoals een andere kleur of muntmeestertekens.

De markering "Fine Silver 1 oz Argent Pur" is een keurmerk dat staat op alle Canadian Silver Maple Leaf munten.

Op de voorzijde staat de afbeelding van Queen Elizabeth II. Er bestaan drie verschillende versies; een jong hoofd, een oud hoofd en een nog ouder hoofd. Het jaar van uitgave en nominale waarde van 5 dollar wordt ook weergegeven.

De achterkant toont het esdoornblad. Bij bijzondere uitgaven kan er een muntmeesterteken of kleur zichtbaar zijn. De Silver Maple was de eerste munt waarop de nieuwe afbeelding van de Queen te zien was.

Deze zilveren munten zijn perfect om cadeau te geven - Het symbool voor de Canadese identiteit en een van de meest herkenbare zilveren bullion munten ter wereld. Deze munt werd in een lagere oplage gemaakt dan enige andere zilveren munt in Noord-Amerika Daarom zal het in de komende jaren steeds veel gevraagd blijven.

These coins are discounted as they may be tarnished, scratched or visibly handled. In multiples of 25 these coins will ship in an RCM tube.

2607
Licht Gebruik
9999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 5
1988
Esdoornblad
Queen Elizabeth II
1.0000
37.9
3.2
Beoordelingen

Best price guarantee

We'll gladly match the competition

Free shipping

On orders over 3800.00

Always 100% insured

Tracking, signature & insurance
on every order