Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Elke Buidel met een Nominale Waarde van $10 bevat ongeveer 7,15 oz zilver. De jaartallen zijn willekeurig en variëren per buidel, maar elke munt bestaat uit 90% zilver (ofwel van voor 1965 of een speciale editie van 90% zilver uit latere jaren).

Officiële wettige betaalmiddelen - 90% pure zilveren munten bestaan uit circulatiemunten zoals dubbeltjes, kwartjes, halve dollars etc. die zijn geslagen door de US Mint toen echt zilver nog werd gebruikt in de productie. Particulier geslagen bullion is geen wettig betaalmiddel en dus kunnen de bullion munten niet direct worden uitgegeven als circulatiemunten bij winkels.

Gegarandeerde inhoud -Elke munt bestaat uit 90% puur zilver en 10% andere metalen die worden gebruikt als verharders. Dit is vastgesteld door de U.S. Mint. Elke buidel met $10 nominale waarde bevat 7,15 ounces puur zilver. Dit kan bestaan uit dubbeltjes, kwartjes, halve dollars, of (maar dit komt zelden voor) dollars.

Geweldige flexibiliteit - Je kan zelf kiezen in welke hoeveelheid, aantallen en afmeting je de aankoop wil maken aangezien je niet meteen hoeft te kiezen voor bijvoorbeeld een 100-ounce zilveren baar. Je kan zelfs gedeeltes kopen en verkopen die zo klein zijn als een dubbeltje, als je dat zou willen.

Makkelijk om op te slaan en te verplaatsen - Met meer flexibiliteit door de opties in gewicht en de mogelijkheid om de buidel zelf te verdelen in kleinere hoeveelheden, zoals het breken van de $10 buidel naar tien $1 buidels, kan je een zelfgekozen hoeveelheid kopen of verkopen.

Jaar en conditie kan variëren. De vermelde dimensies zijn globaal en kunnen variëren.

Het gewicht van het metaal dat in de details wordt weergegeven betreft alleen het zilver.

Specificaties
3106
Verenigde Staten
U.S. Mint
Licht Gebruik
900
USD 10
7.15

SKU

3106

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

U.S. Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

900

Wettig Betaalmiddel

USD 10

Metaal Gewicht (ozt)

7.15
Beoordelingen