Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De GoldSilver.com Zilveren Pegasus plak is een van de uniekste en mooiste munten die ooit particulier geslagen zijn. Het heeft een hoge concurrentiewaarde en een inspirerende betekenis. Een Pegasus werd gezien als vriend van de goden en halfgoden. Hercules werd ook vaak met een Pegasus afgebeeld. Een Pegasus was een interessante combinatie van de wilde, krachtige aard van een paard gecombineerd met de vleugels en vrijheid van een vogel. De vlucht van de Pegasus symboliseert de mogelijkheid om de aardse problemen en lasten te overstijgen en ze zo te overwinnen. De Pegasus wordt gezien als een symbool voor kennis, inspiratie en gerechtigheid.

Op de voorkant staat een Pegasus in volle vlucht. Hij wordt afgebeeld terwijl hij boven de wolken vliegt met zonnestralen in de achtergrond. Hieromheen staan de woorden "Freedom", wat passend is door het beeld dat de Pegasus oproept. Het is ook interessant om op te merken dat de zonnestralen lijken op een bliksemschicht die Zeus, de vader van alle goden, hanteerde.

Op de achterkant staat de Lydian Bull en Leeuw. Een passende hommage aan het eerste echte geld van de mens uit Lydia rond 680 V.Chr. De stier en de leeuw staan om een wapenteken dat in vier kwarten is verdeeld. Elke kwart bevat een afbeelding en het schild is afgetopt door een zon; waardoor verlichting wordt gesymboliseerd. Onder het wapenteken staat het symbool voor de cycli van rijkdom dat lijkt op het symbool voor oneindigheid en in het rolwerk staat de formule die in de videoserie "Hidden Secrets of Money" van Mike Maloney wordt onthuld. Op de achterkant staat de inscriptie "Free Markets & Free People", samen met de woorden "10 Troy Ounce 999 AG GoldSilver.com"

Deze 10 oz Pegasus Zilveren Proof Plak is ideaal voor mensen die het ontwerp en de boodschap mooi vinden, maar ook eigenaar willen zijn van deze prachtige, inbare proof munt van hoge kwaliteit. Het heeft een glanzende achtergrond en een matte afwerking. Elke 10 oz proof munt wordt geleverd in een muntcapsule om hem te beschermen tegen eventuele schade. Deze prachtige proof plak is een ideaal cadeau of mooie toevoeging aan elke proof- of zilvercollectie.

Wij zijn de officiële Canadese distributeur van de Pegasus Zilveren Plak van GoldSilver.com.

This round will come in a coin capsule in a branded, black display box.

Specificaties
3377
US
21
999
Een pegasus in de vlucht boven de wolken en met de zon achter hem omgeven door stralen en het woord "Freedom" en het jaar, "2015"
De Lydian Stier en Leeuw die een schild ondersteunen dat verdeeld is in quadranten afgekapt door een stralende zon en de woorden "Free Markets & Free People 10 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"
2015
89
123
10.0

SKU

3377

Land

US

Conditie

21

Zuiverheid

999

Voorzijde

Een pegasus in de vlucht boven de wolken en met de zon achter hem omgeven door stralen en het woord "Freedom" en het jaar, "2015"

Achterzijde

De Lydian Stier en Leeuw die een schild ondersteunen dat verdeeld is in quadranten afgekapt door een stralende zon en de woorden "Free Markets & Free People 10 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"

Eerste Uitgave

2015

Diameter (mm)

89

Jaar

123

Metaal Gewicht (ozt)

10.0
Beoordelingen