Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke Zilveren Kogel van 10 oz is gemaakt van 999 puur zilver en is gebaseerd op de ammunitie voor het .50 Browning Machinegeweer. De kogel is 128 mm lang en 20.5 mm breed in diameter. De .50 BMG plak was gemaakt voor het Browning Machinegeweer voordat de Eerste Wereldoorlog begon en voordat het werd gebruikt in geweren voor sluipschutters. Het is gebaseerd op een .30-06 patroon op grotere schaal. Officieel werden ze in 1921 gebruikt door militairen in enkelschots- en semi-automatische wapens. Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze je kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn prachtig om cadeau te geven aan iedereen met een interesse voor wapenrechten en zilververzamelaars, daarnaast zijn ze ook geweldige gespreksstarters.

Door de aard van bullion producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van bullion producten.

Silver bullets are shipped individually bagged.

Specificaties
2939
Verenigde Staten
Briljant niet-gecirculeerd
999
20.5
128mm tall
10.00

SKU

2939

Land

Verenigde Staten

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Diameter (mm)

20.5

Dimensies (mm)

128mm tall

Metaal Gewicht (ozt)

10.00
Beoordelingen