Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Product Details

Specificaties

Gemaakt om de buffel penning na te bootsen en te eren, is de 10 oz Silvertowne Buffalo Zilverbaar een uitstekende manier om uw rijkdom in ounces te stapelen.

BAR HIGHLIGHTS

  • Wordt verzonden in een plastic hoes
  • Bestaat uit 10 oz van 999 Zuiver Zilver
  • Voorzijde: Bevat een afbeelding van een Indiaanse man, het woord "LIBERTY" samen met de metaalsoort, het gewicht en de zuiverheid.
  • Achterzijde: Bevat de afbeelding van een buffel, de gravure van de woorden "UNITED STATES OF AMERICA" en "E PLURIBUS UNUM" samen met een repeterend wafel-patroon op de achtergrond.

Krijg veel waarde wanneer u deze klassiek ontworpen 10 oz Silvertowne Buffalo Zilverbaar bestelt.

ABOUT THE SILVERTOWNE MINT

De SilverTowne Mint is bekend geworden door het produceren van betaalbare edelmetalen producten van hoge kwaliteit met uitzonderlijke zuiverheid standaarden. SilverTowne is gespecialiseerd in het slaan van munten op maat en biedt een breed scala aan ontwerpen. Oorspronkelijk begonnen als een kleine antiek- en muntwinkel, is SilverTowne uitgegroeid tot één van de grootste private munthuizen in Noord-Amerika.

5384
Briljant niet-gecirculeerd
999
Verenigde Staten
Silvertowne Mint
Indianenhoofd, met het woord "liberty" gevolgd door het gewicht en de zuiverheid van de baar.
Een Buffalo, met de woorden "United States of America" en de Latijnse uitdrukking "E Pluribus Unum".
10.00
8.5
91 x 47 x 8.5
Beoordelingen