Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
100 oz Engelhard Zilveren Baar

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

100 oz Engelhard Zilveren Baar

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

100 oz Engelhard Zilveren Baar100 oz Engelhard Zilveren Baar
  • 7 Beschikbaar
  • Licht Gebruik
  • Zuiverheid: 999
Verkoop aan Ons

Deze vintage baren zijn niet meer geproduceerd sinds de jaren '80!

De investeringsmarkt van fysiek zilver ontwikkelde zich in de vroege jaren '70 en sindsdien zijn de zilveren baren van Engelhard 100 oz, met een fijnheid van 999, een van de meest populaire zilveren baren. Dit komt doordat Engelhard Mint een belangrijke speler was in de industrie van edele metalen. De eerste Engelhard zilveren baren waren de gegoten 100 oz baren. Toen de vraag echter groeide, stapte Engelhard over naar een extrusieproces waardoor de productiekosten omlaag gingen. De afgebeelde baar is de nieuwste versie van Engelhards geëxtrudeerde baren.

Het keurmerk van Engelhard, de omschrijving en het identificatienummer zijn in de baren gedrukt met een stempel. Beide soorten van de geëxtrudeerde Engelhard baren zijn 5-7/8" X 3" X 1" in afmeting en wegen 6,86 pond op de (avoirdupoids) weegschaal. Doordat alle Engelhard geëxtrudeerde zilveren baren een gelijke afmeting hebben, stapelen en bergen ze gemakkelijk op. Waardoor dit artikel extra mooi is voor de grotere investeerder.

Engelhard is een van de meest gerespecteerde namen in de edelmetalen industrie, waardoor veel investeerders uitsluitend Engelhard baren willen.

2591
Verenigde Staten
Licht Gebruik
999
Verenigde Staten
149 x 77 x 26.8
100.0000
Engelhard

SKU

2591

Land

Verenigde Staten

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Oorsprong

Verenigde Staten

Dimensies (mm)

149 x 77 x 26.8

Metaal Gewicht (ozt)

100.0000

Fabrikant

Engelhard
Beoordelingen