Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Deze vintage baren zijn niet meer geproduceerd sinds de jaren '80!

De investeringsmarkt van fysiek zilver ontwikkelde zich in de vroege jaren '70 en sindsdien zijn de zilveren baren van Engelhard 100 oz, met een fijnheid van 999, een van de meest populaire zilveren baren. Dit komt doordat Engelhard Mint een belangrijke speler was in de industrie van edele metalen. De eerste Engelhard zilveren baren waren de gegoten 100 oz baren. Toen de vraag echter groeide, stapte Engelhard over naar een extrusieproces waardoor de productiekosten omlaag gingen. De afgebeelde baar is de nieuwste versie van Engelhards geëxtrudeerde baren.

Het keurmerk van Engelhard, de omschrijving en het identificatienummer zijn in de baren gedrukt met een stempel. Beide soorten van de geëxtrudeerde Engelhard baren zijn 5-7/8" X 3" X 1" in afmeting en wegen 6,86 pond op de (avoirdupoids) weegschaal. Doordat alle Engelhard geëxtrudeerde zilveren baren een gelijke afmeting hebben, stapelen en bergen ze gemakkelijk op. Waardoor dit artikel extra mooi is voor de grotere investeerder.

Engelhard is een van de meest gerespecteerde namen in de edelmetalen industrie, waardoor veel investeerders uitsluitend Engelhard baren willen.

Design may vary.

Specificaties
2591
US
153
20
999
100.0000

SKU

2591

Land

US

Fabrikant

153

Conditie

20

Zuiverheid

999

Metaal Gewicht (ozt)

100.0000
Beoordelingen