Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Collectors, buy this vintage hand stamped 100 oz Johnson Matthey & Mallory silver bar, produced by JM Canada. Thought to be one of less than 1,000 produced!

These older JM bars are highly sought after.

Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled.

Specificaties
5143
Canada
Johnson Matthey
Licht Gebruik
999
100.00
1000

SKU

5143

Land

Canada

Fabrikant

Johnson Matthey

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Metaal Gewicht (ozt)

100.00

Het Munten

1000
Beoordelingen