Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
100 oz Johnson Matthey Vintage Zilveren Baar

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

100 oz Johnson Matthey Vintage Zilveren Baar

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

100 oz Johnson Matthey Vintage Zilveren Baar100 oz Johnson Matthey Vintage Zilveren Baar
  • Slechts 1 Beschikbaar!
  • Licht Gebruik

Deze antieke Johnson Matthey Baren zijn 999 Fijn Zilver en wegen 100 Troy ounces. Elke baar heeft een uniek serienummer en deze oudere JM baren zijn veelgezocht. Deze baren zijn geproduceerd met hoge standaarden zoals je kan verwachten van een leider op de markt van edelmetalen.

Deze zilver bullion baren zijn gemaakt door Johnson Matthey, een raffinadeur die opereert sinds 1817. Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

De baar die jij ontvangt kan enigszins verschillen van de baar die wordt afgebeeld.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled

4388
Verenigde Staten
Licht Gebruik
100.00
Johnson Matthey

SKU

4388

Land

Verenigde Staten

Conditie

Licht Gebruik

Metaal Gewicht (ozt)

100.00

Fabrikant

Johnson Matthey
Beoordelingen