Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke 100 oz Zilveren Kogel is gemaakt van 999 puur zilver en is gebaseerd op de ammunitie voor het 30 mm (auto) geweer. De kogel is 304,8 mm lang en 43 mm breed in diameter. Een automatisch kanon kan pantsergranaten of zware explosieven met hoge snelheid afvuren. Het automatische kanon is veel gebruikt tijdens de Eerste Wereldoorlog, vooral als anti-luchtvaartuig geweer. Sinds de Tweede Wereldoorlog wordt het ingezet als veelzijdig defensiewapen tegen tanks, marineschepen, luchtvaartuigen en raketten. Verschillende andere wapens gebruiken variaties van de 30 mm kogels, zoals het MK 108 geweer, GAU-8 Avenger, Bushmaster II, AK-230, de Hughes M230 Chain geweer en vele anderen. De 30 wordt ook gebruikt in de AH-64 Apache en de A-10 Thunderbolt II. De "Goalkeeper" kan 18 doelwitten opsporen en bepaalt zijn spoor van vernieling op basis van prioriteit en gebruikt ook een 30 mm kogel. Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze je kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn ideaal als cadeau voor mensen die geïnteresseerd zijn in wapenrechten en voor zilververzamelaars. Deze 100 oz zilveren kogel is het ultieme anti-fiat strijdmiddel.

Door de aard van bullion producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van bullion producten.

Silver bullets are shipped individually bagged.

Specificaties
2999
Verenigde Staten
Elemetal
Briljant niet-gecirculeerd
999
2014-03-01
43
100.00

SKU

2999

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Eerste Uitgave

2014-03-01

Diameter (mm)

43

Metaal Gewicht (ozt)

100.00
Beoordelingen