Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop je 1/10 oz 2017 Zuid Koreaanse Chiwoo Cheonwang gouden plak vandaag nog via onze winkel en geniet van de laagste prijs online. Deze gouden munt markeert de allereerste uitgave van een 1/10 gouden medaillon door de Zuid-Koreaanse munt (KOMSCO) en maakt deel uit van een veelgeprezen serie, die de oude Koreaanse en Chinese legende van een militaire leider die oorlogsgod en beschermer werd, Chiwoo Cheonwang.

Op de achterkant van deze .999 fijne gouden plak staat een dynamische rendering van de legende in zijn meest angstaanjagende vorm samen met zijn paard met zijn schild en wapen in zijn hand, terwijl hij aanvalt. Naast de simpele omheining en het minimalistische oppervlak, staat alleen de naam ‘Chiwoo Cheonwang’ op het gedetailleerde kunstwerk op de achterkant.

Op de voorkant van het medaillon staat een close-up van het schild van dit karakter, waarop een gedetailleerd gegraveerde afbeelding staat van het oorlogsmasker die de legende tijdens de strijd op zou hebben. Op de voorkant staat ook het jaar van uitgave en de puurheid, bekend als de KOMSCO stempel, het land van oorsprong en de '1 Clay' denominatie.

Je bestelling wordt ingepakt in een adembenemende witte assaykaart, die ook het kenmerkende ontwerp van het gepantserde masker bevat, dat een object van verering is sinds Chiwoo Cheonwang voor het eerst werd aanbeden door de oorspronkelijke Chinese keizer, Qin Shi Huang. Versterk je investering met het wapen van de historische goden als je je 1/10 oz 2017 Zuid-Koreaanse Chiwoo Cheonwang gouden plak vandaag nog koopt.

The coin you receive may be in used condition or have "red spots" on the coins.

Specificaties
4976
KR
21
999
Afbeelding van Chiwoo Cheonwang op zijn paard en de woorden "Chiwoo Cheonwang"
Afbeelding van het schild van Chiwoo Cheonwang met een beveiligingsfeature daaronder en de woorden "2017 Fine Gold 999 Republic of Korea 1 Clay"
16
2
183
0.10
Ja
17500

SKU

4976

Land

KR

Conditie

21

Zuiverheid

999

Voorzijde

Afbeelding van Chiwoo Cheonwang op zijn paard en de woorden "Chiwoo Cheonwang"

Achterzijde

Afbeelding van het schild van Chiwoo Cheonwang met een beveiligingsfeature daaronder en de woorden "2017 Fine Gold 999 Republic of Korea 1 Clay"

Diameter (mm)

16

Gemiddelde Dikte (mm)

2

Jaar

183

Metaal Gewicht (ozt)

0.10

Certificaat

Ja

Het Munten

17500
Beoordelingen