Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Als je een 1/2 oz 1983 Chinese gouden panda vandaag nog via onze winkel koopt, zal je gebruik maken voor de beste prijs online. Deze .999 fijne gouden 1/2 oz bullion munten vallen onder de stempel van de Volksbank van China.

Anders dan bij de meeste gouden bullion muntseries, heeft de gouden panda serie een jaarlijks veranderend ontwerp. De 1/2 oz 1983 Chinese gouden panda munt beeldt een volwassen panda af die een bamboeveld doorkruist op de achterkant. Op de voorkant van de munt staat een gelukswens, aangezien het de 'Hal van Overvloedige Oogsten' is in de 'Tempel van de Hemel' in Beijing, samen met de legenda waarop 'Volksrepubliek China' staat en het jaar van uitgave.

Welke betere manier is er om je collectie te laten variëren met een serie die elk jaar van afbeelding wisselt? Koop deze prachtige 1/2 oz 1983 Chinese gouden panda vandaag nog via onze winkel.

This coin may be tarnished due to it's age.

Specificaties
4993
CN
19
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die door het bamboebos loopt
27
2
CNY 50
0.50

SKU

4993

Land

CN

Conditie

19

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die door het bamboebos loopt

Diameter (mm)

27

Gemiddelde Dikte (mm)

2

Wettig Betaalmiddel

CNY 50

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen