Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Krijg de beste prijs online als je een 1/2 oz 1985 Chinese panda houden munt via onze winkel koopt. Deze gouden bullion munten bestaan uit .999 fijn goud en zitten nog steeds in de originele plastic verpakking van de Chinese Mint.

Op deze serie gouden bullion munten staat een Chinese panda elk jaar in een nieuw veranderend ontwerp. Deze 1985 versie bevat een lieve baby Chinese Panda die aan een bamboetak hangt op de achterkant.

De 1/2 oz Chinese Gouden Panda Munt bevat de 'Hal voor Goede Oogsten' in Beijing op de voorkant. De voorkant bevat ook een legenda waar 'Volksrepubliek China' opstaat en de datum.

Er is geen betere manier om je bullion bezit te variëren dan met voorbeelden van deze unieke gouden panda serie die elk jaar van afbeelding wisselen. Vier dit Chinese erfstuk met een 1/2 oz Chinese gouden panda munt vandaag!

Specificaties
4774
China
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die aan een bamboetak hangt
27.2
2.3
CNY 50
0.50

SKU

4774

Land

China

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die aan een bamboetak hangt

Diameter (mm)

27.2

Gemiddelde Dikte (mm)

2.3

Wettig Betaalmiddel

CNY 50

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen