Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Als je een 1/2 oz 1986 Chinese gouden panda vandaag via onze winkel koopt, maak je gebruik van de beste prijs die online beschikbaar is. Deze .999 fijne gouden 1/2 oz bullion munten vallen onder de stempel van de Volksbank van China.

Anders dan bij de meeste gouden bullion muntseries, heeft de gouden panda serie een jaarlijks veranderend ontwerp. De 1/2 oz 1986 Chinese gouden panda munt bevat een afbeelding van een volwassen panda die een bamboebos doorkruist.

Op de voorkant van de munt staat een gelukswens, aangezien het de 'Hal van Overvloedige Oogsten' is in de 'Tempel van de Hemel' in Beijing, samen met de legenda waarop 'Volksrepubliek China' staat en het jaar van uitgave.

Welke betere manier is er om je collectie te laten variëren met een serie die elk jaar van afbeelding wisselt? Koop je prachtige 1/2 oz 1986 Chinese gouden panda vandaag via onze winkel.

Specificaties
4775
China
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die door het bamboebos loopt
27.2
2.6
CNY 50
0.50

SKU

4775

Land

China

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die door het bamboebos loopt

Diameter (mm)

27.2

Gemiddelde Dikte (mm)

2.6

Wettig Betaalmiddel

CNY 50

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen