Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Koop een ½ oz 1987 Chinese panda gouden munt met .999 gecertificeerde puurheid voor de laagste prijs om je bezit in ounces te beschermen. Je bestelling kan gekwalificeerd zijn voor gratis verzending.

Deze officiële Chinese panda gouden munt is voor het eerst gemaakt door de Volksrepubliek China in 1983 en bevat elk jaar een nieuw ontwerp op de achterkant, waarmee het zijn plek vastlegt als ideaal verzamelobject.

Een S of Y muntteken staat voor de herkomst van de munt: Y voor Shenyang en S voor Shanghai. Het ontwerp van dit jaar toont een panda die uit een rivier drinkt in een bamboebos. Op de voorkant staat de Gebedshal voor de Overvloedige Oogsten in de Tempel van de Hemel in Beijing, omringd door Chinese tekens die staan voor "Volksrepubliek China" in het Chinees en het jaar van uitgave: 1987.

Populair onder verzamelaars en investeerders. Koop je 1/2 oz 1987 Gouden panda munt vandaag.

Specificaties
4780
CN
19
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die water drinkt
27.3
2.55
CNY 50
0.50

SKU

4780

Land

CN

Conditie

19

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die water drinkt

Diameter (mm)

27.3

Gemiddelde Dikte (mm)

2.55

Wettig Betaalmiddel

CNY 50

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen