Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De munt met de Chinese panda is een van de weinige bullion munten die is uitgegeven door de overheid waarvan het ontwerp op de achterkant elk jaar verandert.

Op de voorkant staat de Gebedshal voor Goede Oogsten (De Tempel van de Hemel), de titel van de Volksrepubliek China in Chinese tekens, en het jaar 2005.

Op de achterkant van het ontwerp van dit jaar staat een moederpanda die haar jong voedt. Op de achterkant staat ook de nominale waarde van de munt, het gewicht en de puurheid.

Deze munt is een circulatiemunt van de Volksrepubliek China. Deze prachtige uitgave is onderdeel van een traditie die zich al meer dan dertig jaar voortzet en is begonnen in 1983.

Koop een 1/20 oz .999 pure 2005 Gouden panda voor de laagste prijs online en voeg hem hiermee vandaag nog toe aan je panda collectie.

Specificaties
4793
China
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
baby panda met zijn Moeder.
14.0
0.83
CNY 20
0.05

SKU

4793

Land

China

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

baby panda met zijn Moeder.

Diameter (mm)

14.0

Gemiddelde Dikte (mm)

0.83

Wettig Betaalmiddel

CNY 20

Metaal Gewicht (ozt)

0.05
Beoordelingen