Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop deze gouden proof munt die gemaakt is door de Royal Canadian Mint voor de laagste prijs. Deze munten staan in het teken van een brede variatie van Canadese iconen en thema's in 9999 puur goud.

Deze munten werden oorspronkelijk als verzamelmunten geproduceerd door de Royal Canadian Mint en zijn perfect om een verzameling gouden munten mee te beginnen. De kwaliteit en details zijn typerend voor het vakmanschap dat door de munt wordt tentoongesteld. Op de munt wordt Canada in al zijn glorie getoond, van de flora en fauna tot de vindingrijkheid van de Canadese burgers.

De munt die je ontvangt kan wel of niet in een capsule zitten, wel of niet een certificaat hebben, wel of niet worden geleverd in een oorspronkelijke productieverpakking en wel of niet gebruikerssporen bevatten. De munt die je ontvangt zal waarschijnlijk verschillen van de munt die in de afbeelding hierboven staat. Deze munten worden voor bullion waarde verkocht, niet als verzamelstukken.

Begin vandaag met verzamelen!

Specificaties
4511
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9999
13.92
CAD 0.50
0.0400

SKU

4511

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Diameter (mm)

13.92

Wettig Betaalmiddel

CAD 0.50

Metaal Gewicht (ozt)

0.0400
Beoordelingen