Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Maak gebruik van de laagste prijs online als je een 1/4 oz 1985 Chinese panda gouden munt koopt via onze winkel. Deze .999 fijne gouden munten zijn in dezelfde staat als hoe ze geleverd worden door de Volksbank van China in de originele verpakking van de Chinese Mint.

De gouden panda munten hebben een hoge verzamelwaarde doordat ze elk jaar van afbeelding wisselen. De bijzondere 1985 editie toont een baby Chinese Panda die aan een bamboetak schommelt.

De afbeelding op de voorkant brengt geluk omdat het de 'Gebedshal voor Overvloedige Oogsten' is van de 'Tempel van de Hemel' in het fantastische Beijing. Op de voorkant staat ook de traditionele Chinese legenda en het jaar waarin deze munt is uitgegeven.

Je 1/4 oz 1985 Chinese Panda Gouden Munt is een memorabel cadeau door zijn unieke afbeelding van een Chinese nationale schat, de Chinese Panda. De beperkte oplage en de liefde voor deze opmerkelijke dieren zijn twee goede redenen om de jouwe vandaag aan te schaffen!

Specificaties
4773
China
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die aan een bamboetak hangt
21.95
1.5
CNY 25
0.25

SKU

4773

Land

China

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die aan een bamboetak hangt

Diameter (mm)

21.95

Gemiddelde Dikte (mm)

1.5

Wettig Betaalmiddel

CNY 25

Metaal Gewicht (ozt)

0.25
Beoordelingen