Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Bestel een oorspronkelijke ¼ oz 1987 panda gouden munt voor een lage prijs via onze online winkel om je bezit in ounces te beschermen. Je panda goud kan in aanmerking komen voor gratis verzending. Officieel panda goud werd voor het eerst in 1983 gemaakt door de Volksrepubliek China in Shenyang (Y muntteken) en Shanghai (S muntteken) en bevat een uniek ontwerp op de achterkant dat jaarlijks veranderd. De 1987 panda munt bevat een Chinese panda die uit een vijver drinkt in een bamboebos. Op de voorkant staat "Volksrepubliek China" in Chinese karakters, samen met het productiejaar en een afbeelding van de Gebedshal voor Overvloedige Oogsten in de Tempel van de Hemel in Beijing.

Panda's zijn een symbool voor zeldzaamheid en puurheid, net als deze officiële munten. Koop vandaag nog je gouden panda munt.

Specificaties
4783
CN
19
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die water drinkt
22
2.2
CNY 25
0.25

SKU

4783

Land

CN

Conditie

19

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die water drinkt

Diameter (mm)

22

Gemiddelde Dikte (mm)

2.2

Wettig Betaalmiddel

CNY 25

Metaal Gewicht (ozt)

0.25
Beoordelingen