Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Deze gouden munt is hoog becijferd door de PCGS als een MS-64. Hij zit in slab en heeft een rood Canada label met een uniek PCGS certificatienummer.

Meer dan 75 jaar lang werden een groep van Canada's eerste gouden munten opgeslagen in de Bank van Canada als onderdeel van het 'Government of Canada's Exchange Fund Account'. Deze gewaarborgde munten werden beschikbaar voor verzamelaars in het eind van 2012, waardoor verzamelaars een unieke kans kregen om een deel van de Canadese geschiedenis te bezitten. Elke munt was meer dan 100 jaar geleden geslagen en bleef sindsdien onaangeraakt.

Each coin is struck on a 900 Fine Gold planchet and weighs 8.36 Grams (.0.2419 oz Fine Gold). The obverse features a crowned portrait of King George V. The reverse bears Canada's Coat of Arms which was originally adopted in 1868.

Specificaties
5102
Canada
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
900
Gekroond Portret van King George V
Canada Wapenschild
1912
CAD 5
0.2419
PCGS
MS-64

SKU

5102

Land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

900

Voorzijde

Gekroond Portret van King George V

Achterzijde

Canada Wapenschild

Eerste Uitgave

1912

Wettig Betaalmiddel

CAD 5

Metaal Gewicht (ozt)

0.2419

Certification Company

PCGS

Grade

MS-64
Beoordelingen