Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Dit is een heruitgave van het zeer populaire ontwerp op de vijfde munt van Silver Bullet Silver Shield en is gebaseerd op de American Silver Eagle munt.

Dit is wat de ontwerper, Chris Duane, zei over het ontwerp op de munt en de betekenis ervan:

"Het alziende oog is een eeuwenoud symbool dat de elite heeft bedacht. Hiermee werd het idee verspreid dat zij altijd over je schouder meekijken en daardoor almachtig zijn. Maar eigenlijk zijn het zwakke parasieten die willen dat wij onszelf opofferen voor hen, omdat zijzelf niet in staat zijn om enige waarde te produceren. Het alziende oog wordt gebruikt op het dollarbiljet en zelfs bij DARPA's Total Information Awareness programma dat ten grondslag lag aan het Prism Schandaal dat Edward Snowden aan het licht bracht. Dit symbool stelt de elite in staat om hun samenzweringstheorieën in stand te houden en is daarmee de kracht achter de Full Spectrum Dominance.

We hoeven nu niet meer bang te zijn dat zij met ons meekijken. Ze zouden eerder zelf bang moeten zijn dat wij naar boven kijken en weglopen van de onderkant van de piramide die we omhoog houden.

In de Warbird is de Bald Eagle vervangen door een ander roofdier met de treffende naam Predator Drone. Zoals Ben Franklin tegen de Bald Eagle was als symbool voor de natie, is de Predator Drone een symbool van alles wat er nu mis is in Amerika. We komen steeds verder af te staan van het feit dat onze acties realistische consequenties hebben. We zijn nu zelfs op het punt beland dat we niet eens meer mensen hoeven te sturen naar naties die onze 'schuld en dood' manier van leven bedreigen.

De veren van de Warbird vertegenwoordigen het ongelofelijke bloedverschiet en zijn geïnspireerd door het beeld dat de beroemde beeldhouwster Heidi Wastweet heeft gemaakt. Geen andere munt die ik ken heeft deze spetter-techniek ooit gebruikt in zijn vormgeving. Het daadwerkelijke bloed dat is vergoten door het Imperium van Dood en Schuld is fantastisch weergegeven doordat het zelfs te zien is in haar initialen HW aan de linkerkant van het Schild.

Het Schild staat voor de patriottische propaganda waarachter het Imperium van Schuld en Dood zich verschuilt. Mensen willen geloven dat ze een goede daad verrichten. Daarom worden er verhalen verteld die ze in hun hoofd kunnen gebruiken om hun actieve of passieve participatie in het Dood en Schuld Imperium goed te praten. Deze propaganda is meestal gericht op diegenen die het systeem draaiende houden. Als er maar een zweem van schuldgevoel is, wordt dit meteen weggewuifd met rationalisaties. Als dat niet werkt, neem je gewoon een pil om de depressie door cognitieve dissonantie tegen te gaan.

De Divide and Conquer banner vervangt de E Plurbis Unum van de American Silver Eagle. Terwijl ons wordt verteld dat de VS een grote natie is die uit vele kleine naties is opgebouwd, is de realiteit dat de daadwerkelijke macht voortkomt uit het verdelen en het veroveren van volken. Dit is hetzelfde riedeltje dat al eeuwen door de elite wordt gebruikt om verdeeldheid te creëren en mensen te overwinnen. Dit gaat al zo sinds de tijd van Diocletian. We hebben veel meer gemeen met de gemiddelde Irakees dan met de psychopathische financiële of politieke leiders waar we onszelf voor opofferen en voor moorden.

Onder het Schild staat het daadwerkelijke doel van ons imperium die de ketens van schuld spreidt voor de bereidwilligen en de pijlen des doods richt op de ongewilligen.

This round will come in a black, branded box with a certificate of authenticity and a coin capsule.

Specificaties
2966
Verenigde Staten
Silver Shield
Briljant niet-gecirculeerd
999
Het verspreiden van Debt and Death - Beeltenis van een arend, gemaakt van een schild, propaganda drone, bloedspetters, terwijl hij pijlen des doods en ketens vasthoudt - Verdeel en Verover - Alziende oog
Het herziene Silver Shield logo met het trivium in het midden omcirkeld met de woorden "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omgeven met 47 kogels
2014-02-14
47
4
2014
Voorkant door Heidi Wastweet
2.00
Ja

SKU

2966

Land

Verenigde Staten

Fabrikant

Silver Shield

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Voorzijde

Het verspreiden van Debt and Death - Beeltenis van een arend, gemaakt van een schild, propaganda drone, bloedspetters, terwijl hij pijlen des doods en ketens vasthoudt - Verdeel en Verover - Alziende oog

Achterzijde

Het herziene Silver Shield logo met het trivium in het midden omcirkeld met de woorden "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omgeven met 47 kogels

Eerste Uitgave

2014-02-14

Diameter (mm)

47

Gemiddelde Dikte (mm)

4

Jaar

2014

Ontwerper

Voorkant door Heidi Wastweet

Metaal Gewicht (ozt)

2.00

Certificaat

Ja
Beoordelingen