Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Koop je 2 oz 2018 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt vandaag via onze winkel voor de beste prijs online. Deze indrukwekkende uitgave is onderdeel van de populaire lunar serie II van de Perth mint, de eerste uitgave die in 2008 geproduceerd is.

Op de achterkant van de munt staat een verse afbeelding van de trouwe en geliefde Duitse Herder, samen met het Chinese karakter voor 'hond' en de titel, 'Year of the Dog'. Op het reliëf staat een moederhond afgebeeld in een grasveld met haar aandoenlijke puppy, samen met een eeuwenoud Chinees symbool voor geluk; de pioenroos.

Het reliëf op de achterkant bevat een afbeelding van Hare Majesteit Elizabeth II door Ian Rank-Broadley, en is omringd met het gewicht, de puurheid, de nominale waarde en jaar van uitgave van de munt. Het algehele ontwerp van de munt is strak omlijnd en adembenemend mooi. En dit is slechts een van de vele redenen dat deze serie en zijn voorganger zo populair zijn.

De Lunar Serie I van de Perth mint begon in 1996 en de Lunar Serie II begon in 2008. Beide series staan in het teken van de dieren van de oude Chinese lunar kalender en deze munten zijn populair als cadeaus en als potentiële investeringen. De 2 oz 2018 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt is de ideale manier om de loyaliteit en vriendschap van de 'man's beste vriend' vandaag de dag te vieren.

Specificaties
4805
AU
43
21
9999
Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 2 Dollars 2 oz 999 Silver 2018"
Twee honden die aandachtsgericht liggen.
55.6
3.6
AUD 2
184
Ian Rank Broadley (voorkant)
2.00

SKU

4805

Land

AU

Fabrikant

43

Conditie

21

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 2 Dollars 2 oz 999 Silver 2018"

Achterzijde

Twee honden die aandachtsgericht liggen.

Diameter (mm)

55.6

Gemiddelde Dikte (mm)

3.6

Wettig Betaalmiddel

AUD 2

Jaar

184

Ontwerper

Ian Rank Broadley (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

2.00
Beoordelingen