Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop je 2 oz monarch handgegoten Rose Sugar silver skull vandaag via onze online winkel en je zal gebruik maken van de beste prijs online. Deze unieke kunstbaren staan in het teken van de jaarlijkse Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ ofwel 'De Dag van de Doden' feestdag, waarbij mensen een eerbetoon brengen aan hun geliefden die ze hebben verloren maar niet vergeten.

Deze zogeheten 'suikerschedels', die bij de derde dag van het Mexicaanse festival horen, zijn handgegoten van 2 troy ounces 999 fijn zilver. Elke suikerschedel is gedetailleerd versierd met filigraan designs en een prachtige roos op het voorhoofd.

De schedels variëren in tinten van zwart en grijs tot een regenboog effect en zijn handgemaakt door monarch edelmetalen. Op de achterkant van elke kunstige baar staan de woorden '2 Troy Ounces, 999 Fine Silver;’ gestempeld; elk stuk is 1.5 inches lang, 1 inch breed en 0.375 inches dik.

Traditiegewijs staat elke suikerschedel voor een vertrokken ziel; familieleden schrijven de naam van hun geliefde op het voorhoofd van de schedel en laten het plaatsen op het graf of 'home ofrenda' van de overledene, waarna ze weer terugkeren tijdens het volgende festival. Breid je investering uit met een 2 oz monarch handgegoten Rose Sugar silver skull en maak gebruik van deze krachtige symbolen van liefde en onsterfelijkheid.

The toning of the item you receive may differ from the image above.

Specificaties
4935
Verenigde Staten
Briljant niet-gecirculeerd
999
Handgestempelde Monarch kroon logo met de woorden " 2 Troy ounces 999 fine silver"
3-D schedel met gegraveerde rozen over de Schedel
7.5
2.000

SKU

4935

Land

Verenigde Staten

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Voorzijde

Handgestempelde Monarch kroon logo met de woorden " 2 Troy ounces 999 fine silver"

Achterzijde

3-D schedel met gegraveerde rozen over de Schedel

Gemiddelde Dikte (mm)

7.5

Metaal Gewicht (ozt)

2.000
Beoordelingen