Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
2 oz "Thank You" Gestructureerde Zilveren Gel

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

2 oz "Thank You" Gestructureerde Zilveren Gel
  • 73 Beschikbaar
  • Nieuw

Thank You Zilveren Gel is een nieuwe verbeterde vorm van gestructureerd zilver, speciaal gemaakt om bij de natuurlijke pH te passen van de menselijke huid. De geavanceerde technieken die worden gebruikt, zijn 100% uniek en niet beschikbaar in andere producten.

De gel bevat 25 ppm elementair zilver, gecombineerd met gezuiverd gestructureerd water. Het is ook alcoholvrij dus het droogt je huid niet uit en bevat geen petroleum producten dat zorgt voor een vettig gevoel.

Thank You Zilveren Gel wordt geleverd in een smetvrij pompflesje van twee ounce. Deze verpakking is afgesloten van lucht of vuil zoals andere gel verpakkingen dat wel doen.

Het resultaat is een zilvergel dat langer op je huid blijft zitten dan als je zilverwater over je huid spoelt - breng het royaal aan om een natuurlijke gezonde huid te bevorderen!

4082
Canada
Nieuw
Canada
11.8 cm (4 5/8 inches) H x 3.5 cm (1 3/8 inches) W

SKU

4082

Land

Canada

Conditie

Nieuw

Oorsprong

Canada

Dimensies (mm)

11.8 cm (4 5/8 inches) H x 3.5 cm (1 3/8 inches) W
Beoordelingen