Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Deze prachtige gouden platen met de Tien Geboden zullen uitblinken in elke verzameling. Het ontwerp van deze plaat komt erg overeen met de vorm waarin de Mesha of Moabitische Steen werd gemaakt in ca. 853 v.Chr. Dit komt door de diep gegraveerde belettering, de toelopend zijkanten en het tongewelf ontwerp. Dit wordt gezien als de meest authentieke vorm van de platen van de Tien Geboden. Beide kanten van beide platen zijn beschreven omdat in de oude Hebreeuwse tekst "gegraveerd in beide kanten" stond. Elke plaat is gemaakt van 999 puur zilver en weegt 150 troy ounce (ongeveer 4,7 kilo) wat ongeveer overeenkomt met 400 zilverlingen. Om een beeld van het gewicht te krijgen; 400 zilverlingen is de hoeveelheid zilver dat Abraham gebruikte om de begraafplaats plus het omliggende gebied te kopen voor zijn vrouw Sarah.

De platen worden geleverd in een grote juwelendoos met op maat gemaakte inzetstukken om ze goed op hun plek te houden. Dit is niet alleen een prachtige manier om je kapitaal te bewaren, maar ook om de lange versie van de Tien Geboden te onthouden door middel van een vertaling die zo dichtbij mogelijk de oude Hebreeuwse tekst staat. Word vandaag nog eigenaar van dit kunststuk!

There is some break in the luster on both bars.

Specificaties
2755
US
35
168
999
De Tien Geboden in lange versie geschreven op twee tabletten
16.9
141.65 mm W x 257.17 mm H
Dan El
300

SKU

2755

Land

US

Fabrikant

35

Conditie

168

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Tien Geboden in lange versie geschreven op twee tabletten

Gemiddelde Dikte (mm)

16.9

Dimensies (mm)

141.65 mm W x 257.17 mm H

Ontwerper

Dan El

Metaal Gewicht (ozt)

300
Beoordelingen