Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

In Batman v Superman: Dawn of Justice™ zit de burgerwacht van Gotham City die tegen de redder van Metropolis strijdt. Deze film is het tweede gedeelte van de Extended Universe serie van DC Comics™, en moest de opvolger zijn van Man of Steel™ uit 2013.

Hun strijd laat de mensheid zich afvragen wat voor held deze wereld nodig heeft. Ze worden uiteindelijk gedwongen om hun verschillen aan de kant te zetten en om zich bij Wonder Woman te voegen om Lex Luthor tegen te houden in het vernietigen van Metropolis.

Op de achterkant van deze munt staan afbeeldingen van Superman™ en Batman™, die zichzelf onthullen als de munt van de ene kant naar de andere wordt gedraaid. De Superman™ kant is rood en geeft een positief gevoel en de Batman™ kant is donker en bijna onheilspellend. De afbeelding herinnert ons eraan dat ondanks dat we de twee superhelden zien als verschillend en los van elkaar, ze eigenlijk ook dezelfde kant van de medaille representeren en meer overeenkomsten dan verschillen hebben. Uiteindelijk zijn ze allebei onderdeel van de strijd voor gerechtigheid, ondanks hun verschil in stijl.

De munt wordt in een unieke verpakking gepresenteerd en wordt geleverd met een ruilkaart van Batman v Superman™, samen met een van de drie Superheld ruilkaarten.

Deze film zal een klassieker worden en deze munt is een perfecte manier om de nieuwste toevoeging aan het verhaal over deze twee geweldige helden te geven. Bestel de jouwe vandaag!

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE and all related characters and elements are trademarks of & © DC Comics and Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: TM & © WBEI. (s16)

The second trading card is randomly inserted and we cannot honour requests for specific cards.

Specificaties
4224
CA
44
21
Een afbeelding van Queen Elizabeth en de woorden "Elizabeth II D.G.Regina"
Gekleurde Batman™ en Superman™ bovenop hun profielen en de woorden "Canada 2016 25 Cents"
2016-02-23
35.0
3.3
35.0 x 35.0 x 3.3
CAD 0.25
169
DC Comics™ (achterkant), Susanna Blunt (voorkant)
0.4405
30000

SKU

4224

Land

CA

Fabrikant

44

Conditie

21

Voorzijde

Een afbeelding van Queen Elizabeth en de woorden "Elizabeth II D.G.Regina"

Achterzijde

Gekleurde Batman™ en Superman™ bovenop hun profielen en de woorden "Canada 2016 25 Cents"

Eerste Uitgave

2016-02-23

Diameter (mm)

35.0

Gemiddelde Dikte (mm)

3.3

Dimensies (mm)

35.0 x 35.0 x 3.3

Wettig Betaalmiddel

CAD 0.25

Jaar

169

Ontwerper

DC Comics™ (achterkant), Susanna Blunt (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

0.4405

Het Munten

30000
Beoordelingen