Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke Zilveren Kogel van 25 oz is gemaakt van 999 puur zilver en is gebaseerd op de ammunitie voor het 20 mm (auto) kanon. De kogel is 168 mm lang en 29 mm breed in diameter. Een automatisch kanon kan pantsergranaten of zware explosieven met hoge snelheid afvuren. Het automatische kanon is veel gebruikt tijdens de Eerste Wereldoorlog, vooral als anti-luchtvaartuig geweer. Sinds de Tweede Wereldoorlog wordt het ingezet als veelzijdig defensiewapen tegen tanks, marineschepen, luchtvaartuigen en raketten. Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze je kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn ideaal als cadeau voor mensen die geïnteresseerd zijn in wapenrechten en voor zilververzamelaars. Deze zilveren kogel van 25 oz knalt het fiat-geldsysteem zo uit de lucht.

Door de aard van bullion producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van bullion producten.

Silver bullets are shipped individually bagged.

Specificaties
2947
US
42
21
999
2014-01-01
29
25

SKU

2947

Land

US

Fabrikant

42

Conditie

21

Zuiverheid

999

Eerste Uitgave

2014-01-01

Diameter (mm)

29

Metaal Gewicht (ozt)

25
Beoordelingen