Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

De opmerkelijke Canadese Silver Maple Leaf is een zilveren edelmetaal munt die jaarlijks wordt uitgegeven door de Canadese overheid. De iconische munt met esdoornblad is vastgesteld op een gewicht van 1 troy ounce (31.1 g) zilver. De Royal Canadian Mint brengt vaak variaties uit van de standaard munt door lichte veranderingen toe te passen in het ontwerp zoals een andere kleur of muntmeestertekens.

COIN HIGHLIGHTS

  • Wordt verzonden in een plastic hoes
  • Bestaat uit 1 oz van 9999 Zuiver Zilver
  • Achterzijde: Bevat een afbeelding van een zeer gedetailleerd blad van een suikeresdoorn en het woord "CANADA", samen met metaalsoort, gewicht en zuiverheid.
  • Voorzijde: Bevat de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, samen met het jaar van uitgifte en de nominale waarde van de munt.

Deze zilveren munten worden sinds 1988 geslagen door de Royal Canadian Mint (RCM). Met 5 Canadese dollar is de officiële nominale waarde van deze munt van 1 oz het hoogste van alle zilveren edelmetalen munten. De zuiverheid van de munt wordt gegarandeerd op 9999 zuiver zilver, ook één van de hoogste zuiverheden die een standaard van 999 hebben.

De markering "Fine Silver 1 oz Argent Pur" is een keurmerk dat staat op alle Canadese Zilveren Maple Leaf munten.

Op de voorzijde staat de beeltenis van Koningin Elizabeth II. Er bestaan drie verschillende versies; een jong hoofd, een oud hoofd en een nog ouder hoofd. Het jaar van uitgave en nominale waarde van 5 dollar wordt ook weergegeven.

De achterzijde toont het esdoornblad. Bij bijzondere uitgaven kan er een muntmeesterteken of kleur zichtbaar zijn. De Silver Maple was de eerste munt waarop de nieuwe afbeelding van de Queen te zien was.

Deze zilveren munten zijn perfect om cadeau te geven - Het symbool voor de Canadese identiteit en één van de meest erkende zilveren edelmetalen munten ter wereld. Deze munt werd in een lagere oplage gemaakt dan enige andere zilveren munt in Noord-Amerika Daarom zal het in de komende jaren steeds veel gevraagd blijven.

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

De Royal Canadian Mint staat bekend als één van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De Ottawa Branch van de Royal Mint opende zijn deuren in 1908 en werd omgedoopt tot The Royal Canadian Mint in 1931 toen de controle werd overgedragen aan de Canadese regering. De Royal Canadian Mint staat bekend om de productie van gouden en zilveren munten en baren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid ter wereld. Hun hoge normen voor uitmuntendheid en kwaliteit zorgden ervoor dat zij in 1982 de eerste raffinaderij waren die gouden munten met een zuiverheid van 9999 goud produceerden, en in 1999 ook de eerste raffinaderij die een zuiverheid van 99999 goud bereikte.

These coins are discounted as they may be tarnished, scratched or visibly handled. In multiples of 25 these coins will ship in an RCM tube.

2607
Licht Gebruik
9999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 5
1988
Esdoornblad
Koningin Elizabeth II
1.0000
37.9
3.2

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen