Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Beyond Silver is een nieuwe en verbeterde vorm van zilverwater. De geavanceerde technieken die worden gebruikt, zijn 100% uniek en niet beschikbaar in andere producten.

Colloïdaal zilverwater is een opvallend simpele oplossing betreft ingrediënten, wat bestaat uit water (99,999%) en zilver (0,001%). Bevat 10 ppm zilver.

Gestructureerd zilverwater lijkt op, ruikt en smaakt naar water. Dat komt doordat het bestaat uit 99,999% puur water met puur zilver als opgeloste stof. Het is speciaal gecombineerd met de watermoleculen om een nieuwe zilveroplossing te vormen: gestructureerd zilverwater. Het is anders dan zilveren aërosolen uit het verleden en colloïdaal zilver. Het resultaat is een zilverwater dat beter dan ooit is - makkelijk in gebruik, handig en betaalbaar.

Specificaties
4462
Cookeilanden
Briljant niet-gecirculeerd

SKU

4462

Land

Cookeilanden

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd
Beoordelingen