Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Koop je 1 oz 2018 Rwanda lunar jaar van de hond zilveren munt vandaag nog via onze winkel voor de laagste prijs online! De zilveren munt representeert een verfrissende versmelting van culturen; deze munt is de tweede in de lunar ounce serie van Rwanda en staat in het teken van de symboliek van de Chinese lunar kalender.

Op de achterkant van de munt staat een unieke mozaïek afbeelding van onze beste vriend, de Hond, met contrasterende textuur die de de mooie features benadrukken. Om het kunstwerk heen staan de Chinese karakters voor 'Jaar van de Hond', de titel in het Engels en de puurheid, het jaar van uitgave en de naam van de serie.

Op de voorkant staat een gedetailleerd portret van het wapenschild van Rwanda, compleet met de erfsymbolen van Rwanda. Onder de afbeelding staat het nummer 50, en deze munt heeft een denominale waarde van 50 Franc (legaal betaalmiddel), samen met de woorden '50 Francs' en 'Nationale Bank van Rwanda', geschreven in Kinyarwanda, de nationale taal van Rwanda.

De taal van Kinyarwanda bevat Engels en Frans, samen met een van de drie nationale talen van Rwanda, gesproken door de 12 miljoen burgers van dit geweldige Afrikaanse land. Vier deze rijke en fascinerende culturen in een en breid je investeringen vandaag nog uit met de 1 oz 2018 Rwanda lunar jaar van de hond zilveren munt.

Products packaged in individual plastic wrapping. Multiples of 10 come in sheets.

Specificaties
4961
Rwanda
Briljant niet-gecirculeerd
999
Hond met het gewicht en de puurheid om de rand, en het Chinese symbool voor hond.
Het Rwanda Wapenschild.
40.6
3
RWF 50
2018
1.00

SKU

4961

Land

Rwanda

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Voorzijde

Hond met het gewicht en de puurheid om de rand, en het Chinese symbool voor hond.

Achterzijde

Het Rwanda Wapenschild.

Diameter (mm)

40.6

Gemiddelde Dikte (mm)

3

Wettig Betaalmiddel

RWF 50

Jaar

2018

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen