Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Koop vandaag je 5 oz 2018 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt via onze online winkel voor de beste prijs. Deze hond is het 11de dier in de Chinese lunar kalendercyclus van 12 jaar, de jaarlijkse symbolen die volop geëerd worden door de Perth mint lunar serie II munten.

De achterkant van de 5 oz 99.99% pure zilveren munt bevat een iconische Duitse Herder en toont een moederhond die in een grasveld aan het rusten is met haar jong. Er staat ook een pioenroos op de achterkant, een krachtig symbool van voorspoed in de Chinese traditie; samen met het Chinese karakter voor hond en de 'Year of the Dog' titel.

Op de voorkant van de munt staat een beeltenis van Queen Elizabeth II, ontworpen door Ian Rank-Broadley. Inscripties met de nominale waarde, gewicht, puurheid en het jaar van uitgave van de munt omcirkelen de afbeelding op de voorkant.

Omdat de dieren van de Chinese Sterrenbeelden ook geassocieerd worden met het geboortejaar van iemand, zijn ze erg populair als cadeaus die gegeven worden op verjaardagen en speciale gelegenheden. Koop je 5 oz 2018 Perth mint lunar jaar van de hond zilveren munt vandaag, om toe te voegen aan je groeiende collectie of om door te geven aan je geliefde met dit sterrenbeeld.

Specificaties
4806
AU
43
21
9999
Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 8 Dollars 5 oz 999 Silver 2018"
Twee honden die aandachtsgericht liggen.
65.1
5.4
AUD 8
184
Ian Rank Broadley (voorkant)
5.00

SKU

4806

Land

AU

Fabrikant

43

Conditie

21

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Beeltenis van Queen Elizabeth II met de woorden "Elizabeth II Australia 8 Dollars 5 oz 999 Silver 2018"

Achterzijde

Twee honden die aandachtsgericht liggen.

Diameter (mm)

65.1

Gemiddelde Dikte (mm)

5.4

Wettig Betaalmiddel

AUD 8

Jaar

184

Ontwerper

Ian Rank Broadley (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

5.00
Beoordelingen